Fatboy Lamzac zitzak

De Fatboy Lamzac, is dé opblaasbare zitzak van het bekende merk Fatboy!
De Lamzac is een zitzak die je vult met lucht! En daardoor is deze makkelijk mee te nemen! Is de Lamzac namelijk leeg? Dan is het slechts een klein pakketje wat makkelijk in je tas kan of achterop de fiets. Ben je eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen? Dan kun je je Fatboy luchtzak met een paar makkelijke bewegingen snel vullen met lucht en heb je een relaxte zitzak. De Fatboy Lamzac is in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Ons favoriet is het grote ligbed, heerlijk voor op het strand, in het park of gewoon de achtertuin!

>> Bekijk hier alle Fatboy zitzakken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Lamzac L en Lamzac O

Naast de standaard Fatboy Lamzac zitzak zijn er ook twee andere modellen: de Lamzac L en de Lamzac O. De Lamzac L is de loungebed variant. Dit is een luchtbed waar je heerlijk op kunt liggen in de tuin, op het strand of bij het zwembad. De Lamzac L heeft verticale ribbels voor meer comfort en aan het uiteinde een ingebouwd kussen voor extra support voor je hoofd. Bovendien worden er grondpinnen bijgeleverd zodat je je Lamzac L makkelijk kunt vastzetten en deze niet wegwaait. De Lamzac O is een opblaasbare stoel of poef. Deze ronde stoel vul je met lucht en kun je gebruiken om lekker te chillen! Handig om mee te nemen naar buiten en makkelijk schoon te maken. Ben je klaar met je Lamzac O? Laat de lucht eruit lopen en vouw hem op tot een klein pakketje!

Opblaasbare Fatboy

De Lamzac wordt ook vaak de opblaasbare Fatboy genoemd. Eigenlijk is dit niet helemaal juist; je hoeft de Lamzac niet zelf op te blazen of op te pompen. Je vult deze zitzak namelijk met lucht doordat je met een paar snelle bewegingen de lucht als het ware "vangt" in de zak. Wel zo makkelijk dus!

Fatboy luchtzak

De Fatboy Lamzac is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De klassieke uitvoering is een lange luchtzak die je vult en daarna dubbelvouwt. Hierdoor kun je er languit op liggen of je kunt er met twee personen naast elkaar op zitten. Zoals je gewend bent van het merk is ook de Fatboy Lamzac verkrijgbaar in mooie, opvallende uni kleuren en voorzien van het kenmerkende rode label aan de zijkant!