Toont alle 19 resultaten

Fatboy Lamzac zitzak

De Fatboy Lamzac, is dé opblaasbare zitzak van het bekende merk Fatboy!
De Lamzac is een zitzak die je vult met lucht! En daardoor is deze makkelijk mee te nemen! Is de Lamzac namelijk leeg? Dan is het slechts een klein pakketje wat makkelijk in je tas kan of achterop de fiets. Ben je eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen? Dan kun je je Fatboy luchtzak met een paar makkelijke bewegingen snel vullen met lucht en heb je een relaxte zitzak. De Fatboy Lamzac is in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Ons favoriet is het grote ligbed, heerlijk voor op het strand, in het park of gewoon de achtertuin!

>> Bekijk hier alle Fatboy zitzakken


Opblaasbare Fatboy

De Lamzac wordt ook vaak de opblaasbare Fatboy genoemd. Eigenlijk is dit niet helemaal juist; je hoeft de Lamzac niet zelf op te blazen of op te pompen. Je vult deze zitzak namelijk met lucht doordat je met een paar snelle bewegingen de lucht als het ware "vangt" in de zak. Wel zo makkelijk dus!

Fatboy luchtzak

De Fatboy Lamzac is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De klassieke uitvoering is een lange luchtzak die je vult en daarna dubbelvouwt. Hierdoor kun je er languit op liggen of je kunt er met twee personen naast elkaar op zitten. Zoals je gewend bent van het merk is ook de Fatboy Lamzac verkrijgbaar in mooie, opvallende uni kleuren en voorzien van het kenmerkende rode label aan de zijkant!