Resultaat 1–24 van de 345 resultaten wordt getoond

Zitzak kind

Bij ons vind je meer dan 350 zitzakken speciaal voor kinderen!

Kinder zitzak kopen? Je vindt ze hier!

De zitzak is een ideale zitmogelijkheid voor je kind. Hij is verkrijgbaar is allerlei kleuren en makkelijk schoon te houden. Je gaat er eenvoudig met een doekje over en grote kans dat je zitzak dan al schoon is. Ook heb je kinder zitzakken waarvan je de hoes makkelijk kun loshalen en wassen in de wasmachine.

Ben je op zoek naar een speciale zitzak voor je kind? We hebben een ruim assortiment van verschillende vormen, materialen en patronen. Maar ook voor het al wat oudere kind is een zitzak ideaal als toevoeging op zijn of haar kamer.

Fatboy kinder zitzak

Fatboy is waarschijnlijk het bekendste merk voor zitzakken. Zo ook voor kinderzitzakken. Speciaal hiervoor is er de Fatboy Junior. Maar ook Terapy en Vetsack hebben speciale modellen ontwikkeld voor zitzak kind.

Bovendien kun je een zitzak makkelijk verplaatsen waardoor je snel een hoekje vrij maakt als er extra speelruimte nodig is. Of je neemt de kinder zitzak zo mee naar de woonkamer om daar extra zitmogelijkheden voor je kind te creëren. Wil je een zitzak die je ook mee naar buiten kunt nemen? Kijk dan eens bij onze speciale outdoor zitzakken.