Resultaat 1–36 van de 633 resultaten wordt getoond

Zitzak kind

Via onze website vind je meer dan 350 x de zitzak kind, ideaal om elke kinderkamer mee op te vrolijken, maar ook praktisch voor in huis of buiten!

Kinder zitzak kopen? Je vindt ze hier!

De zitzak is een ideale zitmogelijkheid voor je kind. Hij is verkrijgbaar is allerlei kleuren en makkelijk schoon te houden. Je gaat er eenvoudig met een doekje over en grote kans dat je zitzak dan al schoon is. Ook heb je kinder zitzakken waarvan je de hoes makkelijk kun loshalen en wassen in de wasmachine.

129,00

Zitzak stoel

Jollein Zitzak Mustard

Featured!
49,95

Zitzak ligbed

Ploff Whale Zitzak Grey

Featured!
59,95

Zitzak kinderkamer

Ben je op zoek naar een speciale zitzak voor je kind? We hebben een ruim assortiment van verschillende vormen, materialen en patronen. Maar ook voor het al wat oudere kind is een zitzak ideaal als toevoeging op zijn of haar kamer.

Fatboy kinder zitzak

Fatboy is waarschijnlijk het bekendste merk voor zitzakken. Zo ook voor kinderzitzakken. Speciaal hiervoor is er de Fatboy Junior. Maar ook Terapy en Vetsack hebben speciale modellen ontwikkeld voor zitzak kind.

Bovendien kun je een zitzak makkelijk verplaatsen waardoor je snel een hoekje vrij maakt als er extra speelruimte nodig is. Of je neemt de kinder zitzak zo mee naar de woonkamer om daar extra zitmogelijkheden voor je kind te creëren. Wil je een zitzak die je ook mee naar buiten kunt nemen? Kijk dan eens bij onze speciale outdoor zitzakken.

Welke zitzak voor kind?

Als je een zitzak voor je kind gaat kopen, dan is het eerst belangrijk om te kijken naar welk type zitzak je (kind) wilt. Ga je voor het klassieke kussen of eerder voor een zitzak stoel? Daarna is het belangrijk om op de maat te letten. Als je een te kleine zitzak koopt, dan kan je kind er te snel uitgroeien. Koop je een te grote zitzak, met name bij de zitzak stoel, dan kan deze te weinig support kiezen. Daarnaast is het handig om te kijken of je kiest voor een afritsbare hoes. Deze zijn meestal wat duurder, maar kunnen wel gewassen worden en gaan dus langer mee. En daarna kun je natuurlijk kijken naar het design en de kleur!

Vijf voordelen voor een zitzak kinderkamer

Kinderen gaan al op jonge leeftijd zitten. In hun kinderstoeltje, daarna op de grond, op hun eigen stoeltje, op de bank… Een zitzak op de kinderkamer is ook een goed alternatief voor je kind! Waarom? Ik geef je hier vijf redenen waarom zitzakken ideaal zijn voor kinderen op hun kinderkamer!

Een zitzak zit heerlijk!

Kinderen willen helemaal niet stijf op een stoel zitten, ze willen lekker hangen. Dat kan natuurlijk ook op een bank. Maar een bank is misschien voor jonge kinderen nog wat te groot. Dan is een kinderzitzak een goed alternatief. Bovendien vinden kinderen het vaak heerlijk om hun eigen plekje te hebben en als ze hun eigen zitzak hebben dan kunnen ze dat eigen plekje overal creëren.

Je kunt ze makkelijk verplaatsen

Dat is ook meteen het tweede voordeel van een zitzak voor kinderen; ze zijn makkelijk te verplaatsen. Overdag kan de zitzak in de kinderkamer gebruikt worden en als er ’s avonds nog televisie gekeken wordt, dan kan de kinder zitzak makkelijk meegenomen worden naar de woonkamer! Lekker makkelijk dus!

De hoes is wasbaar

Spelen is belangrijk voor kinderen en van spelen kun je vies worden. Wordt er binnen in huis gespeeld? Grote kans dat je huis dan ook wel eens vies wordt! De muren, de vloer, maar ook de bank en de tafel. De zitzak is hierbij natuurlijk ook geen uitzondering. Als een zitzak kind vies wordt dan is het grote voordeel dat veel hoezen losgehaald kunnen worden en gewassen kunnen worden. Grote kans dat deze weer als nieuw uit de wasmachine komt! Hierdoor heb je niet alleen langer plezier van je meubelstuk, ook zal je kind meer vrijheid ervaren om lekker te kunnen spelen zonder bang te hoeven zijn iets vies te maken.

Er zijn speciale designs voor kinder zitzakken

Zitzakken zijn er in allerlei verschillende kleuren! Neutrale kleuren die goed bij je interieur kunnen passen, maar ook felle kleuren zoals de zitzakken van Loungiez. Maar speciaal voor kinderen zijn er ook leuke designs verkrijgbaar!

Neem de zitzak voor je kind mee naar buiten!

De laatste reden om een kinderzitzak te kopen is hierboven eigenlijk al genoemd; een zitzak is makkelijk overal te gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de kinderkamer, heb je er al bij stilgestaan dat je een zitzak dus ook buiten kunt gebruiken? Neem hem lekker mee naar de camping, het strand of de boot! Zo heeft je kind een lekker vertrouwd eigen plekje!
Genoeg redenen dus om een heerlijke kinder zitzak te kopen.