Resultaat 1–36 van de 161 resultaten wordt getoond

Fatboy zitzak kopen

De Fatboy zitzak is waarschijnlijk de meest bekende versie van de zitzak! Ooit begonnen met de standaard zitzak kussens in grote maten en uni kleuren, tegenwoordig een echt stijlicoon! Ze passen zowel in de huiskamer als op een kinderkamer. Fatboy zitzakken zijn van oerdegelijke kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Bovendien is er een aparte serie voor buiten: de Fatboy Lamzac deze neem je overal mee naar toe en vul je ter plekke makkelijk met lucht!

Lounge zitzak

Fatboy Buggle-Up Buiten zitzak Taupe

Featured!
329,00

Fatboy the original

Veel mensen wanneer ze denken aan een zitzak, dan denken ze aan Fatboy. Dit van origine Nederlandse merk bestaat sinds 2002 en heeft de afgelopen jaren een stevige stempel gedrukt op de Nederlandse interieur design markt. Het begon allemaal met hun extra grote Fatboy zitzak, lekker rechttoe rechtaan. Duidelijk herkenbaar door de afmetingen en ook door het opvallende rode label aan de zijkant met het merk erop. Naast zitzakken maken ze trouwens ook vele andere producten zoals tafellampen, poefs en hangmatten. Inmiddels hebben deze zitzakken dus hun toetrede gedaan tot veel Nederlandse en internationale huishoudens. De Fatboy zitzak is heerlijk om op te loungen voor de tv in de woonkamer, mee naar buiten te nemen in de zomer of in de kamer van zoon- of dochterlief.

Goede kwaliteit

Naast de iconische vormen staat Fatboy ook garant voor kwaliteit. Zo zijn hun zitzakhoezen water- en vuilafstotend waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Ook kun je als je wilt de hoes verwijderen en vervangen of je kunt de vulling vervangen.

De Fatboy outdoor voor buiten

Dat de kwaliteit goed is, bewijst ook het feit dat er een speciale collectie Fatboy zitzakken is die je mee naar buiten kunt nemen. Hierbij is de hoes gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof. Deze stof is niet alleen bestand tegen regen, maar heeft ook een hoge kleurvastheid. En mocht er een keer een vogel op poepen of eten op vallen, dan kun je ook van de Fatboy outdoor de hoes losmaken en wassen.

Fatboy zitzak voor iedereen

Voor kinderen hebben ze ook een aparte lijn opgezet: de Fatboy Junior. Zoals ze zelf zeggen zijn deze zitzakken "onverwoestbaar en afwasbaar". Ze zijn speciaal voor kinderen en tieners en zijn met drie kilo ook lichter dan de standaard zitzakken waardoor ook kinderen deze Fatboys makkelijk kunnen verplaatsen. Maar er wordt ook gedacht aan andere gezinsleden, zo zijn er speciale honden zitzakken. Vergelijk de vele mogelijkheden van de Fatboy zitzak en kies jouw favoriet!