Fatboy

Resultaat 1–36 van de 73 resultaten wordt getoond

Fatboy zitzak kopen

Wie aan een zitzak denkt, denkt aan Fatboy. De zitzakken zijn er te krijgen in allerlei verschillende kleuren. Ze passen zowel in de huiskamer als op een kinderkamer. De zitzakken zijn van oerdegelijke kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Bovendien is er een aparte serie voor buiten.

298,00
299,00
299,00
Sale!
299,00 268,99
Sale!
299,00 268,99
Sale!
299,00 268,99

Zitzak navulling

Fatboy Navulling 100 liter

55,00

Zitzak navulling

Fatboy Navulling 350 liter

109,00
Sale!
249,00 223,99
Sale!
249,00 234,99

Fatboy the original

De naam zegt het al, als veel mensen denken aan een zitzak, dan denken ze aan Fatboy. Dit van origine Nederlandse merk bestaat sinds 2002 en heeft de afgelopen jaren een stevige stempel op de Nederlandse interieur design markt gedrukt. Het begon allemaal met hun extra grote zitzak, lekker rechtoe rechtaan. Maar duidelijk herkenbaar door de afmetingen en ook door het opvallende rode label aan de zijkant met het merk erop. Naast zitzakken maakt Fatboy trouwens ook vele andere producten zoals tafellampen, poefs en hangmatten. Inmiddels hebben deze zitzakken dus hun toetrede gedaan tot veel Nederlandse en internationale huishoudens. De Fatboy zitzak is heerlijk om op te loungen voor de tv in de woonkamer, maar past ook prima in de kamer van zoon- of dochterlief.

Goede kwaliteit

Naast de iconische vormen staat Fatboy ook garant voor kwaliteit. Zo zijn hun zitzakhoezen water- en vuilafstotend waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Ook kun je als je wilt de hoes verwijderen en vervangen of je kunt de vulling vervangen.

Fatboy outdoor

Dat de kwaliteit goed is, bewijst ook het feit dat er een speciale collectie Fatboy zitzakken is die je mee naar buiten kunt nemen. Hierbij is de hoes gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof. Deze stof is niet alleen bestand tegen regen, maar heeft ook een hoge kleurvastheid. En mocht er een keer een vogel op poepen of eten op vallen, dan kun je ook van deze zitzakken de hoes losmaken en wassen.

Fatboy zitzak voor iedereen

Voor kinderen heeft Fatboy ook een aparte lijn opgezet: de Fatboy Junior. Zoals ze zelf zeggen zijn deze zitzakken "onverwoestbaar en afwasbaar". Ze zijn speciaal voor kinderen en tieners en zijn met drie kilo ook lichter dan de standaard zitzakken waardoor ook kinderen deze Fatboys makkelijk kunnen verplaatsen. Maar Fatboy denkt ook aan de andere leden van het gezin en heeft ook speciale honden zitzakken.