Aansprakelijkheid

Zitzakkenkampioen.nl is een zogenaamde affiliate webshop. Alle producten die hier getoond worden, worden verkocht door een of meerdere van onze partners. Wij verzorgen zelf geen verkoop.

Zitzakkenkampioen.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Echter voor een groot gedeelte van de informatie, bijvoorbeeld alle productdata, zijn wij afhankelijk van onze partners. Ondanks onze zorg en aandacht en de zorg en aandacht van onze partners, is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op onze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De uiteindelijke prijs van de producten die wij tonen wordt bepaald door onze partner. Aan de prijzen die wij tonen kan geen aansprakelijkheid verleend worden.

De op de website aangeboden informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van Zitzakkenkampioen.nl.

Voor op de website opgenomen links naar websites of diensten van derden kan Zitzakkenkampioen.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.