Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Kleine zitzak kopen?

Kleine zitzak nodig? Eentje die je ook makkelijk kunt opbergen als je hem even niet gebruikt? Dan ben je bij Zitzakkenkampioen.nl aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment kleine zitzakken. En deze zijn niet alleen voor kinderen, ze zijn ook praktisch voor volwassenen. Toch liever een maatje groter? Bekijk dan onze medium of grote zitzakken.
Sale!
119,00 89,00
Sale!
120,00 96,00
Sale!
Sale!
120,00 96,00

Een kleine zitzak, ook voor volwassenen

Heb jij thuis niet zoveel plek? Dan is een kleine zitzak misschien handig voor bij jou in het interieur. Want de zitzak is misschien dan wel klein, er zijn toch modellen die gewoon door volwassenen gebruikt kunnen worden! En wil je er even geen gebruik van maken? Dat kun je hem makkelijk in een hoekje schuiven of op een ander niet gebruikte plek opbergen.

Zitzak klein voor buiten

Alle kleine modellen kunnen binnen gebruikt worden. Maar we bieden ook kleine zitzakken aan voor buiten! De buitenkant van deze zitzakken is zo gemaakt dat ze niet alleen goed tegen regen kunnen, maar kleine zitzakken moeten buiten ook goed tegen de zon kunnen zodat ze niet van kleur verschieten.