Toont alle 29 resultaten

SeatZac zitzak

De SeatZac zitzak is een begrip geworden binnen Nederland voor opblaasbare zitzakken! Deze zitzakken neem je mee naar buiten en vul je eenvoudig met lucht. Ben je klaar met je SeatZac Chillbag? Laat dan de lucht eruit, vouw hem op en stop hem in bijgeleverd zakje en de zitzak neemt nog maar een fractie van de ruimte in beslag en neem je makkelijk mee naar huis. Deze handige zitzak is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Bovendien is de Seatzac junior speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Opblaasbare zitzak

SeatZac Chill Bag zitzak – Licht groen

Featured!
71,94
41,92

Zitzak ligbed

SeatZac Junior Blauw

25,99
29,95
38,89
28,99
19,50

Zitzak ligbed

SeatZac Junior Roze

29,94

Opblaasbare zitzak

Seatzac Lightkit 20 Cm

14,99

Opblaasbare zitzak

SeatZac rode duivels

41,94
41,94

SeatZac voor buiten

De SeatZac is gemaakt van polyester, een sterk materiaal. Daarom kun je deze zitzak ook gerust mee naar buiten nemen. Bijvoorbeeld naar het strand, de camping of het park. Seatzac zitzakken zijn lichtgewicht en komen met een handige draagtas om deze mee te nemen. Je hoeft hem niet op te pompen, maar alleen een zigzaggende beweging in de lucht te maken en dan vut de zitzak zich vanzelf. Knoop er in en klaar!

Aanbieding

Wij vergelijken niet alleen verschillende modellen en kleuren, maar ook de prijzen. Bovendien tonen wij ook aanbiedingen indien beschikbaar. Op die manier van jij je perfect SeatZac zitzak!