De Vloer Rondom Je Zitzak Schoonmaken Met De ROIDMI EVA 2023 Robotstofzuiger

Een zitzak plaats je doorgaans op de vloer van je huiskamer of je slaapkamer en daarom is het belangrijk om de vloer goed schoon te houden. Gelukkig is dit met de hulp van de ROIDMI EVA 2023 robotstofzuiger geen zware taak. Deze stofzuiger maakt de vloer namelijk voor je schoon zonder dat je hier zelf enige moeite voor hoeft te doen.

Je kunt natuurlijk zelf elke dag met de hand of met een reguliere stofzuiger de rommel rondom je zitzak weghalen, maar het is natuurlijk veel fijner als een robot dit voor je doet. Dit is waar de ROIDMI EVA 2023 om de hoek komt kijken. De ROIDMI EVA 2023 is een geavanceerde robotstofzuiger die zowel kan stofzuigen als kan dweilen. Het mooie van de EVA 2023 is dat de robotstofzuiger is uitgerust met allerlei sensoren om te voorkomen dat de natte dweilen bijvoorbeeld je tapijt of zitzak nat maken.

De ROIDMI EVA 2023 wordt geleverd met een basisstation. Dit basisstation laadt de robotstofzuiger op wanneer deze niet actief is of wanneer de stofzuiger tijdens het schoonmaken bijna een lege accu heeft. De robotstofzuiger rijdt automatisch terug naar het basisstation als de accu bijna leeg is. Ook dient het basisstation als schoonmaakstation. De EVA 2023 kan detecteren wanneer de dweilen vies zijn en een schoonmaakbeurt nodig hebben. In dat geval tilt de stofzuiger de dweilen op en rijdt de stofzuiger terug naar het basisstation. Het basisstation zal de dweilen vervolgens met schoon water reinigen. Zodra de dweilen zijn schoongemaakt zal de robotstofzuiger zijn taken hervatten. Het enige dat je zelf af en toe moet doen is het legen van het basisstation en het spoelen en vullen van de watertank.

Je kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak de ROIDMI EVA 2023 de vloer moet schoonmaken. Heb je huisdieren met veel haren, dan kun je bijvoorbeeld instellen dat de stofzuiger elke avond even de vloer moet zuigen en om de dag ook even moet dweilen. Het mooie is dat dit gewoon kan terwijl jij op bed ligt of op de bank naar Netflix kijkt. Wil je liever een schoon huis wanneer je thuiskomt van werk, dan stel je in dat de stofzuiger om 4 uur even de vloer over moet. Dit alles kun je instellen met een bijbehorende smartphone-app. Uiteraard hoef je geen routine in te stellen en kun je ook op willekeurige tijdstippen gewoon even op start drukken via de smartphone-app of door op de startknop op het basisstation te klikken. Dit is handig als je bijvoorbeeld visite verwacht voor een verjaardagsfeestje, maar jij zelf nog druk bezig bent met het voorbereiden van de hapjes.

De robotstofzuigers van ROIDMI zijn wereldwijd verkrijgbaar en in Nederland onder andere te koop bij webwinkels zoals Bol.com. Geef jij om jouw zitzakken, dan kan een robotstofzuiger een goede investering zijn. Natuurlijk niet alleen om te voorkomen dat jouw zitzak vies wordt, maar ook om de vloeren schoon te houden zonder dat je hier zelf veel voor hoeft te doen.