Vetsak zitzak

Als je opzoek bent naar een premium zitzak voor ultiem comfort, dan zal je met een Vetsak zitzak zeker slagen! Door de speciale vulling zitten de zitzakken extra lekker. Deze vormt zich namelijk nog beter om je lichaam heen waardoor je heerlijk kunt relaxen.

De Vetsak zitzak is er in slechts één uitvoering; rond. Echter ze zijn te krijgen in 2 standaard maten – medium en large – zo zit je altijd goed! Een groot voordeel is dat de buitenkant in de wasmachine kan. Hierdoor blijft de buitenkant netjes en het behoud zelfs zijn kleur.

Helaas vergelijken wij momenteel geen Vetsak zitzakken meer. Klik hier voor het complete aanbod.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Design zitzakken van Vetsak

Naast comfort staat ook stijl centraal bij deze fabrikant van zitzakken. Hier vind je niet zomaar een standaard model, maar een stijlvol model voor in iedere woning. Er zijn zelfs bijpassende kussens te krijgen voor deze zitzakken. Dit maakt het merk uniek en populair bij veel mensen.

Unieke vulling

De vulling van de Vetsak zitzak is uniek, het gaat namelijk om Hybrid Memory Foam. Dit unieke systeem is zachter dan de standaard EPS parels en vormt zich nog beter naar het lichaam. Bovendien heb je geen volume verlies of slijtage over tijd. Naast deze unieke vulling kun je de hoes van de Vetsak zitzak ook loshalen en makkelijk wassen.

Verschillende modellen

Er zijn één soort Vetsack zitzak maar deze is wel verkrijgbaar in twee maten: Medium met 600 liter vulling en Large met 1000 liter vulling. De Medium is geschikt voor één persoon en de Large is geschikt voor twee personen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen:
  • Flokati: lekker fluffy
  • Cord Velours: mooie ribfluweel
  • Velvet
  • Free