Resultaat 1–36 van de 168 resultaten wordt getoond

Terapy Zitzak

De Terapy zitzak is een van de meer bekende zitzakken. Met een zitzak van Terapy zet je comfort en gezondheid voorop. Hun producten zijn namelijk ontworpen met het oog op ergonomie en gezondheid en natuurlijk ook comfort! De bekendste modellen zijn de Terapy Baloo en de Elly zitzak. De verschillende modellen zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebben ze allemaal een losse hoes, zodat je deze makkelijk kunt wassen of eventueel ook kunt vervangen. Bekijk hier het hele aanbod Terapy zitzakken!

Zitzak

Terapy Baloo Paars Zitzak

Featured!
224,95
149,95
224,95

Terapy Baloo zitzak

De Terapy Baloo is een hele grote zitzak voor extra veel comfort. Je kunt hem in je eentje gebruiken door er languit op te gaan liggen of je gaat er met z'n tweeën naast elkaar op zitten als een zitzak bank. De vulling is gemaakt van micro EPS korrels die zich perfect naar je lichaam vormen. En heb je een keer geknoeid of wil je een andere kleur? Dan is de hoes van je Terapy zitzak los te maken en te wassen of zelfs te vervangen. De Terapy Baloo is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren.

Terapy Elly zitzak

Terapy staat bekend om haar ergonomische en comfortabele zitzakken, zo ook met een van hun meestverkochte modellen de Terapy Elly. Deze zitzak is in de vorm van een druppel en hierdoor kun je er eerlijk in wegduiken, de zitzak vormt zich om je heen en je zit als het waren in een geborgen nestje. Dit komt ook door de katoenen hoes die rekbaar is en lichaamswarmte makkelijk opneemt, Ulli is een los "leuning" die je op de zitzak kunt bevestiging waardoor je een stoel krijgt compleet met rugleuning en armleuning. Door ook Ulli te kopen maak je van de Zitzak Elly een stoel!

Elly voor comfort en kwaliteit

De Terapy Elly is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en heeft een afmeting van 100 cm bij 80 cm bij 50 cm. De totale inhoud van de vulling is 320 liter. De zitzak is gevuld met speciale EPS korrels die minder lucht bevatten waardoor ze hun vorm - en dus ook de vorm van de zitzak - langer behouden. De hoezen kun je losritsen en desgewenst wassen. Ook kun je de hoezen los kopen, waardoor je makkelijk van kleur kunt veranderen. Genoeg redenen dus om vandaag nog een Terapy Elly zitzak te kopen!

Speciale hoezen

De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich van hoezen van andere zitzakken doordat deze gemaakt is van rekbaar katoen wat lekker zacht is. Deze zitzakken vormen zich naar jouw lichaam, nemen de lichaamswarmte op en ondersteunen jouw rug. De hoezen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook makkelijk te wassen en verwisselen.

De vulling van de Terapy zitzak

Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Terapy heeft een speciaal soort korrels ontwikkeld -  EPS korrels - van hoge kwaliteit die minder lucht bevatten waardoor ze hun volume langer behouden en heerlijk zitcomfort bieden. Genoeg reden om vandaag nog een Terapy zitzak te kopen!