Resultaat 1–24 van de 264 resultaten wordt getoond

Sit & Joy zitzak

Sit & Joy zitzakken zijn er in veel verschillende soorten. Ze zijn allemaal erg vrolijk en kleurrijk. Hierdoor zijn de zitzakken erg populair bij kinderen. Het is namelijk de perfecte zitzak om een kinderkamer helemaal mee af te maken. Er zijn zelfs zitzakken te krijgen in de vorm van een banaan, erg veelzijdig dus!


Diverse modellen

De Sit & Joy zitzak is verkrijgbaar als standaard zitzak kussen voor zowel kinderen als volwassen. Maar ze hebben ook een groot aanbod zitzak stoelen. Ook deze zijn verkrijgbaar in vele toffe kleuren! Je kunt daarnaast kiezen uit de Sit and Joy zitzak stoel met alleen een rugleuning of ook met armleuningen. En ook je huisdier hoeft niet jaloers te worden, Sit&Joy heeft zelfs speciale kussen voor je hond en kat!

Degelijke kwaliteit

De buitenkant is gemaakt van stevig nylon, hierdoor zijn ze makkelijk schoon te maken. De binnenkant is gevuld met kleine balletjes, hierdoor is de pasvorm erg goed. Ook kun je de zitzak open maken om een deel van de vulling eruit te halen. Bijvoorbeeld als je de zitzak te hard vindt.

Sit&Joy zitzak

De Sit&Joy zitzak is er eentje van degelijke kwaliteit en door de vele verschillende modellen en ook vele verschillende kleuren is er altijd wel eentje voor in ieders huis!