De leukste plekken in huis voor je zitzak

Een zitzak is een fantastische manier om je interieur een gezellige boost te geven. Ze zijn ideaal voor zowel kinderen als volwassenen, zitten heerlijk en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. Heb jij een mooie nieuwe zitzak gekocht? Dit zijn de beste plekken in huis om ze te plaatsen. Het leuke aan een zitzak is dat ze niet zo zwaar zijn. Je zitzak hoeft dus helemaal geen vaste plek te hebben. Je kunt hem na een paar dagen weer verplaatsen naar een andere ruimte in het huis.

De woonkamer

De woonkamer is bij uitstek een goede plek om je zitzak te plaatsen, bijvoorbeeld op een mooie PVC betonlook vloer. Met een zitzak in de woonkamer kun je een knus hoekje creëren waar je bijvoorbeeld even lekker een boek kunt lezen. Ook is het leuk om, als je kinderen hebt, de zithoek voor de tv aan te vullen met een lekkere zitzak voor de kinderen. Wedden dat dit de plek in de zithoek is waar het meest om gevochten zal worden.

De slaapkamer

Als je een beetje een grote slaapkamer hebt, kan het heerlijk zijn om daar niet alleen te slapen, maar je ook even terug te trekken en te ontspannen met een goed boek of een leuke film. Een zitzak in de hoek van de slaapkamer kan zo’n plekje van ontspanning creëren. Zitzakken zijn ook ideaal voor studenten, omdat zij op hun kamer, die vaak maar een paar vierkante meter groot is, zowel moeten kunnen slapen als kunnen ontspannen.

De kinderkamer

Kinderen zijn dol op zitzakken. Je kunt er zo heerlijk in ploffen. Om die reden is een zitzak de ideale aanvulling voor op de slaapkamer van jouw kind. Maak bijvoorbeeld een lekker leeshoekje met een zitzak op een leuk speelkleed. Zitzakken zijn er in alle kleuren van de regenboog, dus ga samen met je kind op zoek naar een mooi kleurtje voor in de slaapkamer.

De zolder

Tot slot kan de zolder, mits deze niet te vochtig en redelijk geïsoleerd is, een heerlijke plek zijn voor een zitzak. Zeker als je jonge kinderen of tieners hebt, kan de zolder een fijne hang-out worden waar je je even terug kan trekken van de rest van het gezin. Maak het gezellig met leuke lampjes, een lekker vloerkleed en natuurlijk één of meerdere zitzakken, om lekker comfortabel te kunnen zitten. Even weg van alles en iedereen.