Betaal nooit meer teveel met ZIT deals

Nooit meer teveel betalen voor je zitmeubelen? Dat doe je met  ZIT deals. Daar shop je allerlei zitmeubelen met korting. Flinke korting!

Alleen. Maar. Korting.

Het lijkt tegenwoordig of je overal een mooie deal kan scoren. Met de nadruk op lijkt. Want vaak stelt de korting niks voor op het totaalbedrag. Alle kleine beetjes zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar eerlijk: echt vrolijk word je er niet van.

ZIT deals is helemaal anders. Daar scoor je makkelijk honderden euro’s korting. Met sommige deals bespaar je zelfs meer dan €3000. Dat is het echte werk.

Wat betekent dat in procenten? Denk dan aan 30%, 50% of zelfs meer dan 70% korting.

Wat vind je allemaal bij ZIT deals?

Bij ZIT deals vind je alles om te zitten. En dan bedoelen we ook echt van alles. Niet alleen de standaard zitmeubelen zoals stoelen en banken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zitzakken
  • Zetels
  • Tuinstoelen en -banken
  • Barkrukken
  • Bureaustoelen

Alle prijsklassen

Groot budget of juist een kleine portemonnee? Dat maakt bij ZIT deals niet uit. Je vindt hier zitmeubels in allerlei prijsklassen. Van de vertrouwde budgettopper Leen Bakker tot high end meubels, die eerst echt flinke prijskaartjes hadden. En natuurlijk ook alles daartussenin.

Hoe is ZIT deals begonnen?

Zit achter ZIT deals een enthousiaste interieur liefhebber? Een bespaar fanatiekeling? Misschien een beetje.

De man achter ZIT deals, Mike Van Hemelrijck, houdt vooral van de “achterkant van de website”. De technische uitdaging. Al die deals van meer dan 30 webshops op één website samenvoegen. En dan ook nog eens zorgen dat alles actueel blijft. Niet evident.

En het oog wil natuurlijk ook wat. Hoe geef je zo’n groot aanbod mooi en overzichtelijk weer? Daarvoor gebruikt Mike zijn jaren ervaring als art director.

Op naar die korting

Ook shoppen met korting? Bekijk snel de beste koopjes van dit moment op ZIT deals.